Verkopen

 

Consignatie:

U wilt uw auto verkopen? Bij ons heeft u de mogelijkheid om uw auto in consignatie te plaatsen. Uw auto krijgt dan plaats in onze showroom waar vele liefhebber van het merk Porsche en klassieke auto’s regelmatig een kijkje komen nemen.

Uiteraard plaatsen wij de auto op onze internetsite die met zo’n 500 bezoekers per dag goed wordt bezocht. Ook adverteren wij de auto op alle grote internetsite’s in binnen en buitenland.

In de praktijk blijkt het voor particulieren vaak moeilijk te zijn om een Porsche of klassieker tegen een goede prijs te verkopen. Wij nemen u de verkoop uit handen opdat u de gewenste prijs krijgt en geen zorgen heeft over de afhandeling. Verkopen is tenslotte ons vak!

Samen met u bekijken wij de auto en spreken een reële vast prijs af. Dit is ook de prijs die u ontvangt wanneer wij de auto verkopen. Dit geeft ons ook de mogelijkheid om een auto in te ruilen op uw auto, waardoor slagingskans sterkt stijgt. (de meeste mensen hebben een inruilauto, maar kunnen deze vaak niet inruilen bij particulieren).

Jaarlijks verkopen wij veel Porsche’s nieuwe modellen en klassieke Porsche’s.

Voordeel voor u is dat u geen mensen aan de deur heeft, wij verzorgen de gehele afhandeling inclusief overschrijving en vrijwaring.

Interesse? Wij staan u graag te woord om alles toe te lichten.

Verkoop uw Porsche:

Wenst u hulp van Hans Bos bij het verkopen van uw Porsche? Vul dan onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Uw gegevens:

Naam (verplicht)

Straatnaam en Huisnummer

Postcode en Plaats

Telefoonnummer (verplicht)

Email (verplicht)

Gegevens auto:

Merk (verplicht)

Type (verplicht)

Aanvullende info

Voor een betere en snellere beoordeling vragen wij u om enkele foto's van de te verkopen auto mee te sturen.


Bekijk hieronder de verkochte auto’s

Volg Hans Bos op Twitter!
Deel deze pagina!Deel deze pagina via Social Media om al uw vrienden en volgers op de hoogte te stellen van het aanbod bij Hans Bos. Elke pagina is te delen en uiteraard stellen wij dit zeer op prijs.

Kies uw platform: